Benodigdheden

Je duidde niets aan. Klopt het dat je geen van de benodigdheden ter beschikking hebt?
thema
Andere

Praktijkdag in Comité Jean Pain, les 6 ihkv uitdiepsessie voor Kringloopkrachten

Comité Jean Pain

De praktijkles maakt deel uit van de zevendelige vorming voor kringloopkrachten. Je verdiept je tijdens de vorming in de verschillende kringlooptechnieken. Tijdens de praktijkdag krijg je de kans om de aangeleerde kringlooptechnieken zelf uit te oefenen.

Tijdens de voormiddag (10u tot 12u30) krijg je een rondleiding door een Vlaco-gids in de tuin van Comité Jean Pain te Londerzeel. Van 12u30 tot 13u30 nuttigen de deelnemers een broodjeslunch die zal klaarliggen. 's Namiddags (13u30 tot 16u) wordt gewerkt in groepjes rond verschillende kringlooptechnieken in de tuin.

Opgelet bij het invullen van het aanvraagformulier: 'Locatie waar de opleiding plaats zal vinden': Provincie: Vlaams Brabant ;  Adres: 1840 Londerzeel, Holle  Eikstraat 34

Benodigdheden

Onderstaande zaken heb je nodig om de door jou gekozen sessie te organiseren. Als aanvrager dien je voor alle materiaal te zorgen. Vink alles aan waar je voor kan zorgen. Kan je voor bepaalde zaken echt niet zelf instaan, gelieve dan in het tekstveld hieronder aan te geven wat ontbreekt. We bekijken vervolgens of de sessie in dat geval kan plaatsvinden, en of we op een andere manier aan dit materiaal geraken. Je ontvangt van ons hierover een mail.