Benodigdheden

Je duidde niets aan. Klopt het dat je geen van de benodigdheden ter beschikking hebt?
thema
Andere

Winterklaar maken van de kringlooptuin

De dagen beginnen te korten en de behoefte om meer tijd in huis door te brengen komt waarschijnlijk spontaan bij je op. Net zoals de eerste zonnestralen in het voorjaar de schoonmaakkriebels aanwakkeren bekruipt je in de herfst het gevoel om de tuin op te ruimen. 
Maar wees toch niet te drastisch met die opruimwoede want terwijl jij lekker warm binnen zit, blijft een heel netwerk van leven onder en boven de grond zijn gangetje gaan en kan jij helpen om hen de winter aangenaam te laten doorbrengen. Tijdens deze infosessie zet een Vlaco-lesgever je op weg.

Benodigdheden

Onderstaande zaken heb je nodig om de door jou gekozen sessie te organiseren. Als aanvrager dien je voor alle materiaal te zorgen. Vink alles aan waar je voor kan zorgen. Kan je voor bepaalde zaken echt niet zelf instaan, gelieve dan in het tekstveld hieronder aan te geven wat ontbreekt. We bekijken vervolgens of de sessie in dat geval kan plaatsvinden, en of we op een andere manier aan dit materiaal geraken. Je ontvangt van ons hierover een mail.