Benodigdheden

Je duidde niets aan. Klopt het dat je geen van de benodigdheden ter beschikking hebt?
thema
Dieren

Kriebelbeestjes in thuiscompost en kippen als kringloopwerkers

Composteren is geen mensenwerk.  Terwijl miljoenen organismen aan het werk zijn om je keuken- en tuinresten tot compost te maken, hoef jij alleen de omstandigheden te controleren en bij te sturen.  Een goed idee dus om je over het leven in de compost te informeren.  

Kippen zijn prettig gezelschap in je tuin.  Ze leggen eieren en helpen bij het verwerken van je keuken- en tuinresten.   Vooraleer je bezwijkt voor de verleiding moet je beseffen dat kippen ook verzorging vragen.  Hoe willen kippen wonen?  Wat moeten ze eten? Hoe houd je de ren vos- en moddervrij?

Een Vlaco-lesgever vertelt je er meer over en dat het ook op een interactieve en speelse manier kan, komt goed uit. 

Benodigdheden

Onderstaande zaken heb je nodig om de door jou gekozen sessie te organiseren. Als aanvrager dien je voor alle materiaal te zorgen. Vink alles aan waar je voor kan zorgen. Kan je voor bepaalde zaken echt niet zelf instaan, gelieve dan in het tekstveld hieronder aan te geven wat ontbreekt. We bekijken vervolgens of de sessie in dat geval kan plaatsvinden, en of we op een andere manier aan dit materiaal geraken. Je ontvangt van ons hierover een mail.