Benodigdheden

Je duidde niets aan. Klopt het dat je geen van de benodigdheden ter beschikking hebt?
thema
Andere

Kringlooptechnieken adhv een geleid bezoek in het Comité Jean Pain te Londerzeel

Comité Jean Pain

Het geleid bezoek maakt deel uit van de driedelige infosessie 'Thuiscomposteren in de kringlooptuin'. Deze sessie komt als tweede les aan bod en wordt begeleid door een Vlaco-gids. 

Tijdens een rondleiding op een gespecialiseerd bezoekerscentrum krijg je uitleg over de mogelijke toepassingen van compost en verneem je meer over andere kringlooptechnieken in de tuin: versnipperd snoeihout als bodembedekking, gazonbeheer met de mulchmaaier, nuttig gebruik van grof snoeihout, enz ...

De provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant bezoeken Comité Jean Pain te Londerzeel. 

Noot: Deze sessie kan overdag geboekt worden vanaf april tot eind oktober. Avondsessies kunnen enkel vanaf half mei tot eind juni. 

Opgelet bij het invullen van het aanvraagformulier: 'Locatie waar de opleiding plaats zal vinden': Provincie: Vlaams Brabant ;  Adres: 1840 Londerzeel, Holle  Eikstraat 34

Benodigdheden

Onderstaande zaken heb je nodig om de door jou gekozen sessie te organiseren. Als aanvrager dien je voor alle materiaal te zorgen. Vink alles aan waar je voor kan zorgen. Kan je voor bepaalde zaken echt niet zelf instaan, gelieve dan in het tekstveld hieronder aan te geven wat ontbreekt. We bekijken vervolgens of de sessie in dat geval kan plaatsvinden, en of we op een andere manier aan dit materiaal geraken. Je ontvangt van ons hierover een mail.