Benodigdheden

Je duidde niets aan. Klopt het dat je geen van de benodigdheden ter beschikking hebt?
thema
Andere

Kringlooptechnieken adhv een geleid bezoek in het Ganzenhof te Avelgem

bioboerderij Ganzenhof

Het geleid bezoek maakt deel uit van de driedelige infosessie 'Thuiscomposteren in de kringlooptuin'. Deze sessie komt als tweede les aan bod en wordt begeleid door een Vlaco-gids.

Tijdens een rondleiding op een gespecialiseerd bezoekerscentrum krijg je uitleg over de mogelijke toepassingen van compost en verneem je meer over andere kringlooptechnieken in de tuin: versnipperd snoeihout als bodembedekking, gazonbeheer met de mulchmaaier, nuttig gebruik van grof snoeihout, enz ...

De regio's West-Vlaanderen en IVM bezoeken bioboerderij Ganzenhof te Avelgem. 

Noot: Deze sessie kan overdag geboekt worden vanaf april tot eind oktober. Avondsessies kunnen enkel vanaf half mei tot eind juni.

Benodigdheden

Onderstaande zaken heb je nodig om de door jou gekozen sessie te organiseren. Als aanvrager dien je voor alle materiaal te zorgen. Vink alles aan waar je voor kan zorgen. Kan je voor bepaalde zaken echt niet zelf instaan, gelieve dan in het tekstveld hieronder aan te geven wat ontbreekt. We bekijken vervolgens of de sessie in dat geval kan plaatsvinden, en of we op een andere manier aan dit materiaal geraken. Je ontvangt van ons hierover een mail.