Benodigdheden

Je duidde niets aan. Klopt het dat je geen van de benodigdheden ter beschikking hebt?
thema
Compostgebruik

Compostgebruik met demonstratieproefjes

Als kringloopkracht ben je de deskundige bij uitstek om te informeren over composteren in verschillende systemen. Ook het verhaal over kringlooptuinieren help je mee verspreiden.
Maar weet je voldoende over compostgebruik? De kringloopkracht die thuis zelf groenten kweekt zal dit beamen maar niet iedereen beheerst dit thema. Hoeveel, hoe, wanneer en waar compost te gebruiken?
Tijdens deze sessie leer je meer over de bodemverbeterende eigenschappen van compost en de toepassingen. Aan de hand van eenvoudige proefjes, leer je hoe je je beweringen kan tonen aan je toehoorders.

Benodigdheden

Onderstaande zaken heb je nodig om de door jou gekozen sessie te organiseren. Als aanvrager dien je voor alle materiaal te zorgen. Vink alles aan waar je voor kan zorgen. Kan je voor bepaalde zaken echt niet zelf instaan, gelieve dan in het tekstveld hieronder aan te geven wat ontbreekt. We bekijken vervolgens of de sessie in dat geval kan plaatsvinden, en of we op een andere manier aan dit materiaal geraken. Je ontvangt van ons hierover een mail.