Benodigdheden

Je duidde niets aan. Klopt het dat je geen van de benodigdheden ter beschikking hebt?
thema
Compostgebruik

Algemeen: Compost gebruiken (hoofdthema 7)

Groencompost, GFT-compost, houtgewas-compost, wormenbak-compost … Het invoer materiaal voor deze composten verschilt van soort tot soort.  Maakt dit ook verschil voor het eindproduct?  Moet je hiermee rekening houden wanneer je de compost gaat gebruiken?  Waar en hoe kan je de compost gebruiken? En hoeveel? Moeilijk is het niet, als je ’t eens goed en helder uiteengezet krijgt van mensen die niet alleen de theorie maar ook de praktijk kennen. 
In deze workshop geven we vooral aandacht aan compostgebruik in de siertuin en in bloembakken OF in de moestuin en de fruittuin. (Maak een keuze bij de aanvraag)

Benodigdheden

Onderstaande zaken heb je nodig om de door jou gekozen sessie te organiseren. Als aanvrager dien je voor alle materiaal te zorgen. Vink alles aan waar je voor kan zorgen. Kan je voor bepaalde zaken echt niet zelf instaan, gelieve dan in het tekstveld hieronder aan te geven wat ontbreekt. We bekijken vervolgens of de sessie in dat geval kan plaatsvinden, en of we op een andere manier aan dit materiaal geraken. Je ontvangt van ons hierover een mail.