Benodigdheden

Je duidde niets aan. Klopt het dat je geen van de benodigdheden ter beschikking hebt?
thema
Voedselverlies

Algemeen: Voedselverliezen … en wat je er zelf aan kan doen (hoofdthema 1)

Jaarlijks wordt in de ganse keten van boer tot bord een paar miljard euro aan voedsel weggegooid. Kom naar de infoavond als je er zelf wat aan wil doen.
Een Vlaco-lesgever geeft je tips voor plannen en bewaren van voeding, hoe je houdbaarheidsdata interpreteert ... Tijdens deze sessie en de bijbehorende Powerpointpresentatie gaan we in op de definitie, soorten voedselverlies, milieuimpact van voedsel weggooien  … De hoofdmoot van de toelichting omvat allerlei tips inzake aankopen, plannen, zelf telen, koken, oude en nieuwe bewaartechnieken … incl. allerlei leuke ideeën en internet‐tips. 

Benodigdheden

Onderstaande zaken heb je nodig om de door jou gekozen sessie te organiseren. Als aanvrager dien je voor alle materiaal te zorgen. Vink alles aan waar je voor kan zorgen. Kan je voor bepaalde zaken echt niet zelf instaan, gelieve dan in het tekstveld hieronder aan te geven wat ontbreekt. We bekijken vervolgens of de sessie in dat geval kan plaatsvinden, en of we op een andere manier aan dit materiaal geraken. Je ontvangt van ons hierover een mail.