Benodigdheden

Je duidde niets aan. Klopt het dat je geen van de benodigdheden ter beschikking hebt?
thema
Voedselverlies

0nline: Bewaartechnieken voor voedsel

Bewaartechnieken voedsel

Door gebruik te maken van de juiste bewaartechnieken kunnen we ons voedselverlies flink beperken.  In deze infosessie gaan we dieper in op de invloed van bewaartechnieken op het voedsel.  De bewaartechnieken die in deze les aan bod komen zijn o.a. koelen, invriezen, inmaken, steriliseren, confituren, konfijten, pekelen, opleggen, fermenteren, drogen, kelderbewaring, inkuilen, op veld laten staan ... Een heel boeiende sessie voor wie zelf vaak voedsel over heeft of thuis een moes- of fruittuin heeft.

De onlinesessie duurt 1,5 u en verloopt via het ZOOM platform. De deelnemers ontvangen vlak voor aanvang een link in de mailbox.

Benodigdheden

Onderstaande zaken heb je nodig om de door jou gekozen sessie te organiseren. Als aanvrager dien je voor alle materiaal te zorgen. Vink alles aan waar je voor kan zorgen. Kan je voor bepaalde zaken echt niet zelf instaan, gelieve dan in het tekstveld hieronder aan te geven wat ontbreekt. We bekijken vervolgens of de sessie in dat geval kan plaatsvinden, en of we op een andere manier aan dit materiaal geraken. Je ontvangt van ons hierover een mail.